Meny
Categories Menu

Badrumsrenovering

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering!

Funderar du på att renovera ditt badrum? Vill du att en professionell firma ska ta hand om rörarbeten som behöver göras i samband med en badrumsrenovering? Då har du kommit rätt! Vi på Aspuddens Rörservice kan hjälpa dig med det!

Säker badrumsrenovering

Att renovera badrum är en renovering som kostar en del och därför är det viktigt att allt görs på ett korrekt sätt. Ingen vill behöva göra om allt arbete på grund av till exempel vattenskador. Badrum liksom kök är platser som är känsliga för just vattenskador och därför är det av högsta vikt att rörarbeten och allt som har med VVS att göra i dessa utrymmen i synnerhet utförs av auktoriserade, certifierade och professionella firmor.

När du anlitar oss vid en badrumsrenovering garanterar vi dig att arbetet utförs på ett korrekt, säkert sätt och med produkter av högsta kvalitet och allt detta till ett bra pris. Överlåt rör- och VVS-arbetet åt oss och känn dig trygg i ditt nya badrum som är en av de platserna i alla hem som vi använder allra mest.

Välkommen till Aspuddens Rörservice i Stockholm – ditt självklara val när det gäller säkra badrumsrenoveringar i Stockholm!

Boka oss här

Namn* Adress Postnummer* Postort* Personnummer* Epost* Telefonnummer* BRF-orgnr / Fastighetsförteckning Lägenhet nr: Bifoga en fil/dokument Meddelande Jag vill utnyttja ROT-avdraget Jag godkänner avtalet